loodgietersbedrijf Bert van den Broek

gas-, water-, sanitair-installaties - onderhoud cv en dakbedekking

Verwarming

Wij verzorgen alles op het gebied van centrale verwarming.

In een behaaglijk huis is het goed wonen, en in een aangenaam werkklimaat is het plezierig werken. Alles is mogelijk: van de levering en installatie van een c.v.-ketel, boiler, thermostaatkraan, (design)radiatoren, tot en met het aanbrengen en vervangen van ketelhuizen.

Op gebied van verwarming zijn er verschillende mogelijkheden. Hierbij denken wij niet alleen aan de keuze van de warmtebron zoals een CV-ketel, maar ook aan de manieren waarop de warmte verspreidt wordt. Naast verwarming via radiatoren, behoort uiteraard ook vloerverwarming tot de mogelijkheden.

Slimme thermostaat

Uw cv op afstand bedienen via uw smartphone en tablet? Dat is mogelijk met de zogenaamde slimme thermostaten. Deze ziet bijvoorbeeld aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Dan meldt deze dit direct via de app. Een slimme thermostaat bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie en maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.