loodgietersbedrijf Bert van den Broek

gas-, water-, sanitair-installaties - onderhoud cv en dakbedekking

Sanitair

Het sanitair in Nederland heeft zich enorm ontwikkeld de laatste jaren. Denkt maar eens terug aan het toilet van uw grootouders. We zijn in deze moderne tijd meer aandacht gaan besteden aan hygiëne en comfort. En we zijn tot nieuwe inzichten gekomen: een bad of een douche is er niet alleen om jezelf te wassen. Relaxen is minstens zo belangrijk geworden in deze jachtige maatschappij waarin stress niet meer is weg te denken.

Modern sanitair heeft dus andere doelen dan vroeger. Loodgietersbedrijf Bert van den Broek levert sanitair in samenwerking met diverse sanitairtoonzalen in de regio en installeert een enkele kraan tot en met complete badkamers in woningen, of bijvoorbeeld volledige sanitaire ruimtes in bedrijfsgebouwen. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen wij met u overleggen en adviseren over de toe te passen technieken,materialen en opstellingsmogelijkheden.

Hierdoor zijn we zeker dat u jaren lang tevreden zult zijn over uw badkamer en toilet. Ook voor aanpassingen in uw toilet en badkamer met ergonomisch sanitair bent u bij ons aan het goede adres voor advies en uitvoering.