loodgietersbedrijf Bert van den Broek

gas-, water-, sanitair-installaties - onderhoud cv en dakbedekking

Over ons

Loodgietersbedrijf Bert van den Broek, inmiddels ruim twintig jaar actief, kenmerkt zich door een combinatie van veelzijdigheid en flexibiliteit.


We zijn gewend om in bewoonde situaties te werken en zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw huis zo netjes mogelijk blijft. We houden er rekening mee, dat voorzieningen als gas water, cv en douche zoveel mogelijk bruikbaar blijven.

Bij werkzaamheden in bestaande bouw kan niet altijd alles worden voorzien, er moet dan 'in het werk' naar creatieve oplossingen worden gezocht. Wij zijn een flexibel bedrijf, waar de communicatielijnen kort zijn. Omdat u weet wie er in uw huis aan het werk is, hoeft u niet voortdurend aanwezig te zijn. Sterker nog, Loodgietersbedrijf Bert van den Broek doet veel verbouwingen terwijl de bewoners overdag gewoon aan het werk en naar school zijn. U hoeft dus geen vrije dagen op te nemen.

Wij zijn lid van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse installateurs. De VNI heeft een onafhankelijke geschillencommissie en een waarborgfonds, dat u beschermt tegen wanprestatie. Als lid van de branchevereniging Uneto-VNI zijn wij gebonden aan uitspraken van de onafhankelijke geschillencommissie.