loodgietersbedrijf Bert van den Broek

gas-, water-, sanitair-installaties - onderhoud cv en dakbedekking

Dakbedekking

Voor bedrijven en particulieren leveren wij sinds jaar en dag vakwerk in dakwerk. U vindt onze daksystemen op veel plaatsen in Nederland. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze en kunststof (PVC) dakbedekking in de woning- en utiliteitsbouw ook zinken en koperen daken (en/of afwerking) behoren tot de mogelijkheden.

Koper of zink?

Daken van zink of koper zijn sterk in opkomst. Niet voor niets, want de uitstraling is prachtig. De mooiste dakvormen kunnen er mee gecreëerd worden. Daarbij onderscheiden deze materialen zich zonder meer qua duurzaamheid.
Onze goten en hemelafvoeren van zink of koper zijn al jaren bekend, maar ook de complete bekleding van daken en gevels kunnen gemaakt worden van zink of koper. Het Kurhaus in Scheveningen heeft bijvoorbeeld een zinken dak.

De voordelen van zink:

Zink heeft ideale eigenschappen zoals de combinatie van een lange levensduur en erg goede verwerkbaarheid.
Zink wordt niet bros en het heeft geen milieubelastende beschermlagen nodig. Bovendien is zink gemakkelijk te repareren. De samenstelling van het huidige zink is sterk verbeterd. Voor dakbedekkingen, goten en gevelbekleding wordt het met titaan versterkt. Daardoor wordt zink veel steviger, is het in alle richtingen te verwerken en heeft een hoge levensduurverwachting.
De levensduur van een hellend dak van zink is zo’n 75 tot 100 jaar.

De voordelen van koper:

Koper wordt slechts eenmaal geplaatst en garandeert een levenslang probleemloos gebruik.
Koper beschermt zichzelf tegen veroudering en kan tientallen jaren zonder onderhoud overleven.
Koper vormt dankzij hergebruik bovendien één van de meest ecologisch verantwoorde grondstoffen.
De levensduur van een hellend dak van koper is in principe oneindig.

Bij uw bouwproject kunt u ons vroegtijdig inschakelen. Als u een vraag heeft over het juiste daksysteem bij uw gebouw of project, dan adviseren we u graag. Loodgietersbedijf Bert van den Broek is al ruim 20 jaar een deskundig gesprekspartner voor particulier, bedrijf en aannemer.
Uw bouwwerk wordt door ons voorzien van het juiste daksysteem; uw dak is ons vak!